طراحی و ساخت مبدل انرژی ماهیچه ای به الکتریکی با استفاده از کفپوش های پیزو الکتریک

در اینجا ما روند ساخت یک کفپوش مولد انرژی الکتریکی را از ابتدا تا انتها دنبال خواهیم کرد

طراحی و ساخت مبدل انرژی ماهیچه ای به الکتریکی با استفاده از کفپوش های پیزو الکتریک

در اینجا ما روند ساخت یک کفپوش مولد انرژی الکتریکی را از ابتدا تا انتها دنبال خواهیم کرد

مقدمه

آیا می دانستید در حین راه رفتن هم می شود برق تولید کرد؟ در این وبلاگ طرز ساخت یک کفپوش را می آموزید که با ساختن آن می توانید کف هر کجا که خواستید را تبدیل به یک مولد الکتریکی کنید.اگر دلتان می خواهد برق تولید کنید و با آن دستگاه های الکترونیکی را شارژ کنید، نحوه ساخت این کفپوش  کمک زیادی به شما خواهدکرد.



با این کفپوش مولد برق میتوانید قدم هایتان را تبدیل به الکتریسیته کنید

ایده اصلی ساخت این کفپوش مولد برق ، استفاده از پیزوالکتریسیته است. پیزوالکتریسیته یا اثر فشار برقی که از اواسط قرن هجدهم کشف شد، همان بار الکتریکی است که در اثر ایجاد فشار مکانیکی در برخی از مواد جامد (مثل کرسیتال و سرامیک) انباشته می شود. اگر یک هدفون قدیمی را از 20 سال پیش نگه داشته اید، با باز کردن آن میتوانید المنت های پیزو را در آن ببینید.

این پروژه بیشتر یک آزمایش علمی است و سعی دارد انگیزه ساخت کفپوش مولد برق و تولید برق با استفاده از پیزوالکتریسیته را در علاقه مندان ایجاد کند. ممکن است نتیجه کار بخوبی یک محصول نهایی نباشد.در ضمن هر سه عبارت دیسک پیزو، المنت پیزو و مبدل پیزو به یک قطعه اشاره دارند.

شاید پیزوالکتریسته یکی از قدیمی ترین روش های تولید انرژی تجدیدپذیر باشد اما به این معنی نیست که به اندازه روش های جدید مثل پنل های خورشیدی کارایی ندارد. به همین خاطر در این پروژه از مواد پیزوالکتریک استفاده شد است. پیزوالکتریسته که با نام اثر پیزوالکتریک هم شناخته می شود، به قابلیت برخی از مواد در تولید یک ولتاژ جریات متناوب اطلاق می شود؛ سرامیک، نمک روشل و بسیاری از جامدات دیگر این قابلیت را دارند.

پیزوالکتریک – به معنای ماده ای که در واکنش به تغییر دما پتانسیل الکتریکی تولید می کند – در اوسط قرن هجدهم توسط کارل لینه و فرانتس اپینوس مورد مطالعه قرار گرفت. براساس همین مطالعات محققان بعدی هم فرض را بر این گذاشتند که بین فشار مکانیکی و بار الکتریکی رابطه وجود دارد؛ اما نتایج آزمایشات نشان می داد که قطعیتی در این زمینه وجود ندارد. اثر مستقیم پیزوالکتریک در سال 1880 توسط دو برادران پیر کوری و ژاک کوری مورد مطالعه قرار گرفت. این دو محقق دانش پیزوالکتریسیته را با سازه های کریستالی اساسی ترکیب کردند. همین اقدام منجر به توانایی پیش بینی رفتار کریستال و استفاده از این اثر با استفاده از کریستال های مختلف شد.

با این کفپوش مولد برق می توانید باتری های لیتیومی و خازن هایی با ظرقیت بالا را شارژ کنید. همچنین می توانید از برقی که با این کفپوش تولید می کنید برای تغذیه مدارهای کم مصرف مثل MCU و انتقال دهنده بلوتوثی TTL استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد